top of page
SKYER-kopi.jpg

Individuelle sorgsamtaler

Individuel sorgvejledning er for dig, der har mistet et menneske tæt på, og som har brug for støtte til at forsone dig med dit forandrede liv i et fortroligt rum. Som sorgvejleder kan jeg facilitere, at du kan finde din personlige vej i sorgen og håb for en meningsfuld fremtid. Samtalerne kan foregå i mit hjem i Birkerød eller på gåture rundt i Nordsjælland eller København, og vi aftaler undervejs, hvor mange gange, vi skal mødes. Hvert møde varer typisk omkring 1 time. 
Du kan have mistet for nylig eller for mange år siden, have mistet en eller flere. Din sorg kan være præget af komplicerede følelser eller stå skærende ren. Den kan fylde det hele eller nage, så du har svært ved at integrere den i dit forandrede liv.

Du kan få et indtryk af min måde at arbejde på i læseprøven til min bog ’LIVSMOD – find vej i din sorg’ her på forlaget Eksistensens hjemmeside. Kontakt mig på mail eller telefon, hvis du vil høre mere om muligheden for individuelle sorgsamtaler. 

Sorggruppe

Du kan føle dig alene med din sorg, og det kan samværet med andre, der også har mistet, hjælpe til at modvirke. Her får du mulighed for at sætte ord på det sværeste og hjælp til at åbne dig for, at din sorg kan gå hånd i hånd med håbet om en meningsfuld fremtid. I sorggruppen kan møde du mennesker, du kan spejle dig i og lade dig inspirere af, og du vil opleve, at reaktioner på sorg er vidt forskellige, og at der ikke er én rigtig måde at sørge på. At sorgen er så stor og dyb, som den opleves af den enkelte. At sorgen ikke er noget, vi skal have til at gå over, men må lære at leve med på en måde, så den ikke står i vejen for det fremtidige liv. Jeg laver sorggruppeforløb over 6 gange med 4-6 deltagere i mit hjem i Birkerød. Møderne varer 1 ½ - 2 timer. Vi indleder hver gang med at tænde et lys for vores mistede, og alle får mulighed for at tale om deres tab i en fortroligt rum. Møderne tager form af dine og de andres aktuelle behov, og jeg vil undervejs introducere temaer og små øvelser, der matcher dette. Du kan få et indtryk af min måde at arbejde med sorg på i læseprøven til min bog ’LIVSMOD – find vej i din sorg’ her på forlaget Eksistensens hjemmeside.

Kontakt mig på mail eller telefon, hvis du vil høre mere om muligheden for at deltage i en sorggruppe. 

Sorggrupper med yinmind yoga i Brorsons kirke 

Et sorggruppeforløb i Brorsons Kirke er for dig, der gerne vil kombinere samtale med andre i sorg med afspændende yoga. Jeg laver 2-4 sorggruppeforløb om året sammen med præsten i Brorsons Kirke, Nicolaj Stubbe Hørlyck. Hver gruppe har højst 10 deltagere, og vi mødes 2 ½ time hver gang. Fortrolighed er en selvfølge. Vi indleder hvert møde med at tænde lys for vores mistede. De første gange går med, at alle fortæller om sig selv og relationen til den, de har mistet. Derefter introducerer vi forskellige temaer og små øvelser, men ellers tager det enkelte møde form af det, deltagerne har behov for at tale om netop den dag.

Se mere her på Brorsons Kirkes hjemmeside.

Vi har desværre ofte venteliste til vores forløb.

BLAD-vand_1000px.jpg
PAEON-drysser_1000px.jpg
Brorsons-sne-i-loft_1000px.jpg
Tilbage til top
bottom of page