top of page
Pia-yoga-i-haven_2000px.jpg

Yinmind yoga

Jeg tilbyder yogaklasser for sorggrupper, mennesker ramt af stress og angst, travle medarbejdere og livestreamer 2-3 gange om ugen for dem, der blot ønsker nemt og bekvemt at dyrke blid afspændende yoga hjemmefra. Du kan melde dig til via facebook gruppen HJEMMEYOGA LIVE med Pia Jønsson eller ved at sende mig en mail.

Yinmind er en fusion af blid yinyoga og mindfulness. Alle kan være med på egne præmisser, da stillinger og de små flow kan varieres og tilpasses den enkelte. Vi arbejder med åndedrættet som et beroligende anker, og bruger vores vejrtrækning til at finde ind til os selv. Yinmind kan være et godt supplement – eller alternativ – til mere konkurrenceprægede sportsgrene eller puls- og styrketræning. Yinmind er funderet i en gammel tradition, filosofi og meditation. Formålet med din yinmind praksis er, at du får mulighed for at finde ro, smidighed og spænde af i dybe stræk og stille bevægelser. 

 

Kontakt mig på mail eller telefon, hvis du vil høre mere om muligheden for individuelle yogatimer, for særlige yoga events eller for yinmind yogahold.

pia_yoga_1000px.jpg

Foto: Sara Isabella Jønsson

Yoga-udstyr_1000px.jpg
Tilbage til top
bottom of page