top of page
OM METAFOR

Bag METAFOR står cand.mag. Pia Jønsson, der er forfatter, konceptudvikler, producer, sorgvejleder og yinmind instruktør. 


I kommunikationsopgaverne vælges medier, sprog, visuel æstetik og fortælle- og interaktionsformer i tæt dialog med dig som kunde på baggrund af en grundig undersøgelse af formålet, den ønskede effekt og brugernes behov. Det danner basis for en struktureret udviklingsproces, hvor nytænkning kan gå hånd i hånd med projektets mål, værdier, forretningspotentiale, tid og budget.

 

I min sorgvejledning og yinmind yoga er temaer og øvelser skræddersyet dine behov. Det er min fornemste opgave at møde dig, der hvor du er, og facilitere din personlige proces. I sorgvejledningen i et fortroligt rum der favner, at ikke to menneskers sorg eller sorgreaktioner er ens, i yinmind yogaen gennem stillinger målrettet din krop og dine ønsker om at afspænde, smidiggøre og finde ro.

Sidste nyt

#PIAMETAFOR
HVORDAN KAN METAFOR HJÆLPE DIG?

Det er altid en fornøjelse at arbejde sammen med Pia. Uanset om Pia er bidragsyder til et projekt, eller om hun har ledelsesansvar for en opgave, er jeg altid tryg.

ALLAN BODE
Kontaktchef, Datagraf AS
Tilbage til top
bottom of page